Zárka Kft - bemutatkozás

Biztonsági ajtók Zárka biztonsági ajtó header

Elérhetőségek

Tejfel Miklós:

  • 06-30 / 9927-072
  • 06-30 / 6769-798

Fax: (06-24) 403-434
E-mail: zarkakftgmail.com

 

Igényelje ingyenes felmérést

Kapcsolat

MABISZ minősítésű biztonsági ajtók gyártása, forgalmazása és beépítése.

 

Zárka Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t

Először is meg szeretnénk köszönni, hogy időt fordít honlapunk tanulmányozására, és reméljük, hogy nemsokára Önt is az elégedett ügyfeleink közé köszönhetjük.

1989-ben kezdtünk el bejárati biztonsági ajtókat gyártani egy körülbelül 50 m2 nagyságú műhely területén, akkor még mint egyéni vállalkozás.

1995-tõl, mint Zárka Bt, 2004. januártól pedig Zárka Kft néven folytatjuk egyre növekvő tevékenységünket immár egy 1 hektáros területen fekvõ 2200 nm-es csarnokban. Évente kb 1000-1500 db ajtót gyártunk és szerelünk be országszerte (beltérit – bejáratit egyaránt).

Ajtóink gyártási technológia magába foglalja a fém- és a faipart, továbbá a bevonattechnikát is. Mindhárom iparág folyamatos fejlesztésének köszönhetõen gyártjuk magas színvonalon mind fémbõl mind fából készült ajtókat egyaránt.

Biztonsági ajtóink minősítése

 Az ajtók rendelkeznek az összes MABISZ minősítéssel a ZT 1/5 minősítési fokozattól kezdve (teljeskörű mechanikai védelem – 5 perces áttörésgátlás) a ZT 1/20 fokozatig (teljeskörű mechanikai védelem – 20 perces áttörésgátlás) bezárólag.

Átlövésgátló ajtóink minősítése

Átlövésgátló ajtóink szintén a MABISZ által minősítettek, M1 fokozattól az M5 fokozatig.

Tűzgátló ajtóink minősítése

Nem utolsó sorban pedig az ÉMI által minősített tűzgátló ajtók gyártásával is bővült cégünk tevékenységi köre. Hanggátlás: 42 Db, hőgátlás K értéke: 1,88

Ezek az ajtók méretre készülnek, a megrendelők igényeit figyelembe véve.

Beltéri ajtóink

A beltéri ajtó választékunkban is mindenki találhat számára megfelelőt, az egyszerűbb kiviteltől a különböző tömör fa ajtókig bezárólag. A CNC marástechnológiának köszönhetően széles körű marásmintánkból választhat borítást a bejárati, illetve a beltéri ajtókra egyaránt. Amennyiben a katalógusban nem talál Önnek megfelelőt, úgy saját elképzeléseit, marásmintáját is megvalósítjuk.

 

Partnereink

Ingatlan Budafok logo Tovább>

Copyright © 2010 Biztonsági ajtó.net | Weblapkészítés.net